agile

Cum am ajutat o companie în procesul său de transformare, implementând modul de lucru Agile

Agile in Business reprezintă extinderea naturală a modului de lucru Agile inițiat prima dată în industria IT. În ultimii ani, industrii foarte variate au adoptat acest mod de lucru, pentru a le ajuta sa facă față presiunii mediului extern, în continuă mișcare. Astfel, echipa noastră a asistat la implementări Agile în sectorul financiar, servicii, oil & gas, telecom, de fiecare dată susținând echipe non-IT la adoptarea acestui mod de lucru și susținând companii la “desenarea” viitoarei organizații Agile.

În studiul de caz prezentat, vom însoți o companie care se află în top 3 în industria serviciilor, în procesul de re-design al organizației, vom reflecta asupra instrumentelor folosite în analiză și vom prezenta metodele prin care am ajuns la concluzia că modul de lucru Agile este unul potrivit.

De asemenea, vom arăta cum am însoțit această companie în procesul de transformare dincolo de implementarea Agile, utilizând expertiza noastră în procese de transformare (change management), Design Thinking și Lean.

    Descarcă studiul de caz