Agile, Design Thinking, Lean Startup Fundamentals

Misiunea noastră este de a fi cel mai bun partner pentru procesele de Transformare și Inovare, iar metodologiile de Agile, Design Thinking și Lean Startup sunt un aliat valoros atunci când vreți să inițiați sau accelerați aceste procese.

 • Crearea de Produse si Servicii Human-Centered,
 • Digital Transformation,
 • Lansarea sau Scalarea de noi Produse/Servicii,
 • Noi abordări Go to Market, Customer Centric,
 • Reproiectarea Culturii Organizaționale,

iată doar câteva direcții unde utilizarea metodologiilor Agile, Design Thinking, Lean Startup poate face diferența.

Ce vom face în workshop:

 • Vom discuta despre Agile in Business, respectiv cum pot fi transpuse principiile Agile in viața organizației. Care sunt rolurile Agile, care este filosofia Agile,  cum poate Agile sprijini diferite inițiative de business ale organizației.
 • Vom experimenta un proces de Design Thinking simplificat, pe un caz real, si vom folosi 3 instrumente ale acestei metodologii, un instrument de Empatizare, un instrument de Ideație si un instrument de Prototipare.
 • Vom explore principiile Lean Startup, și vom utiliza 3 instrumente ale acestei metodologii, pornind de la prototipul rezultat in procesul de Design Thinking. Ne vom concentra pe a construi un Lean Canvas simplificat, vom formula 1-2 ipoteze de business si vom gandi un MVP/MVE.
 • In finalul workshop-ului vom discuta cum se îmbină cele 3 metodologii în proiecte, unde este mai potrivită fiecare din metodologii, cum se organizează un proiect chair si in organizații bazate pe sisteme clasice de organizare; vom vorbi despre Dual Operating Model.

Facilitatori: Maria Cenușă, Mihai Svasta & Roxana Gaibăr.

Maria și-a petrecut ultimii 7 ani din viața profesională în jurul metodologiei Agile, organizând echipe și derulând proiecte; Roxana a lucrat in ultimii 5 ani in Inovare si Design Thinking pentru mari companii din domeniul financiar în timp ce Mihai a lucrat în ultimii 12 ani proiecte de Design Thinking & Lean Startup cu multiple companii românești, având în același timp oportunitatea de a fi în contact cu IDEO Studios Palo Alto and San Francisco, cu Frog Design sau cu Google Rapid Roll-out Lab, devenind familiar cu modul lor de abordare în proiecte reale.

În ultimii 12 ani, în România, am fost alături de Continental Automotive, OMV Petrom, Sodexo, Boehringer Ingelheim, Orange, NN, OTP Bank, Metro Systems, Tenaris, Yves Rocher, MetLife, Adobe și alții, pentru Agile, Design Thinking și Lean Startup.

Agile, Design Thinking & Lean Startup Fundamentals Certificate:

În baza finalizării și a prezenței de minim 90%, fiecare participant va primi un certificat bilingv, Română/Engleză, emis de grupul ICG Integrated Consulting Group. Certificatul este inserabil automat în profilul de LinkedIn. 

Sprijin professional:

După workshop, fiecare participant poate opta pentru 1-1,5 ore de coaching on-line cu unul dintre facilitatori, în care poate explora situația și temele lui specifice, și modul în care poate folosi metodologiile.

Suplimentar, toti participantii primesc si un exemplar al cărții: Designing Design Thinking (în limba română).

Logistic Details:

 • Durata:  8 ore/zi, 2 zile; 09-10.02.2023
 • Program: 09:00 – 18:00, cu 60 minute lunch-break
 • Location: Qreator, Piața Victoriei
 • Limba: Limba de lucru este limba română dar cea mai mare parte din slide-uri, working templates, case-studies, videos – vor fi in engleză, conținând concepte cu aplicabilitate internațională și fiind aceleași folosite de grupul ICG în toată Europa.
 • Certificat: Agile, Design Thinking & Lean Startup Fundamentals, Bi-lingual, emis de ICG Integrated Consulting Group Europe.

Cost per participant: 590 Eur, TVA nu este inclus.

(Early Birds până la 20 January, 490 Eur. Pentru grupuri mai mari de 3 participanți întrebați-ne de un discount special!)

Pentru formularul de înregistrare faceți click pe butonul de mai jos; pentru echipe mai mari de 2 participanți vă rog să ne scrieți către Roxana, rox@integratedconsulting.eu pentru a putea beneficia de discount special. Locurile sunt limitate, în acest moment sunt disponibile 12 locuri.

Register!