Rapid Innovation Teams.

Cum aducem Inovarea din Powerpoint în Realitate?

Când? Joi, 14 Decembrie 2023, orele 15 – 16.30.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Inscrie-te aici.

De ce?

Vă invităm la o discuție deschisă despre cum putem aduce Inovația în Realitate. Ați auzit deseori, probabil, expresii ca:

  • ”Ne dorim să fim o companie inovativă …”
  • ”Inovarea face parte din ADN-ul nostru …”
  • ”Produs inovativ …”

Sunt toate declarații atractive, atât pentru angajați cât și pentru clienți. Le întâlnim frecvent în prezentări, în declarațiile de viziune sau pe pereții organizațiilor, la intrare, in sălile de ședințe sau în conferințe.

Însă ce se întâmplă atunci când declarațiile rămân doar declarații și nu se manifestă cu adevărat în modul de lucru sau în maniera în care sunt livrate experiențe clienților? Și dacă ele nu se manifestă, pot angajații să influențeze în vreun fel schimbarea de paradigmă?

Putem să fim inovatori într-o organizație care nu știe cum să inoveze?

Dorim să vă prezentăm o metodologie, Rapid Innovation Teams, de organizare a unui proiect de inovare. Metodologia conduce la rezultate concrete in 100 de zile și nu presupune schimbări în structurile interne sau în guvernanța organizațională.

Cum?

Ne propunem să discutăm:

  • Cum organizăm o echipă de proiect
  • Rapid Innovation Teams, rezultate in 100 de zile
  • Exemple de proiecte implementate in Romania si Europa

Dar suntem gata să răspundem la orice întrebări apar pe parcursul discuției noastre.

Cine este invitat?

Credem că acest webinar este potrivit pentru toți executivii care inovează sau care vor să inoveze, dar si pentru cei care vor să aducă inovarea în viața lor și a organizațiilor. Și asta pentru că abilitatea de a inova este considerată una din cele mai importante trăsături ale organizației sau a profesionistului viitorului.

Inscrie-te aici!