Webinar: Cum aducem Inovarea din Powerpoint în Realitate?

Când? Joi, 20 Iulie 2023, orele 16 – 17.30.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Rezervă-ți un loc cu un simplu email către Alexandra sau Mihai cu textul: Innovation, I am in!

De ce?

Vă invităm la o discuție deschisă despre cum putem aduce Inovația în Realitate. Ați auzit probabil deseori expresii ca:

  • ”Ne dorim să fim o companie inovativă …”
  • ”Inovarea face parte din ADN-ul nostru …”
  • ”Produs inovativ …”

Sunt toate declarații atractive, atât pentru angajați cât și pentru clienți. Le întâlnim frecvent în prezentări, în declarațiile de viziune sau pe pereții organizațiilor, la intrare, in sălile de ședințe sau în conferințe.

Însă ce se întâmplă atunci când declarațiile rămân doar declarații și nu se manifestă cu adevărat în modul de lucru sau în maniera în care sunt livrate experiențe clienților? Și dacă ele nu se manifestă, pot angajații să influențeze în vreun fel schimbarea de paradigmă?

Putem să fim inovatori într-o organizație care nu știe cum să inoveze?

Vă invităm la un dialog onest despre inovarea în companiile din România. Și la o dezbatere despre cum putem, fiecare din noi, să tangibilizăm o dorință rostită dar prea puțin materializată.

Cum?

Ne propunem să abordăm în principal 3 direcții

  • Cultura Inovării
  • Cum organizăm un Proiect de Inovare
  • Guvernanța Organizațională a Inovării

Dar suntem gata să răspundem la orice întrebări apar pe parcursul discuției noastre.

Cine este invitat?

Credem că acest webinar este potrivit pentru toți cei care vor să aducă inovarea în viața lor și a organizațiilor. Și asta pentru că abilitatea de a inova este considerată una din cele mai importante trăsături ale organizației sau a profesionistului viitorului.

Așa cum spuneam, participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Rezervă-ți un loc cu un simplu email către Alexandra sau Mihai cu textul: Innovation, I am in!